Ønskeliste til forhåndsbestilt meny:
(Gjerne til 10 gjester eller fler. Gi oss litt tid til å skaffe råvarer.)
NB! Menyen var utdatert, og er midlertidig fjernet. Oppdatert meny kommer på plass så snart vi klarer å lage den.
Forretter:
Bakt potet m/ rømme og laksekaviar
kr. 140,-
Tartar av rakørret m/ potetsaus
kr. 170,-
Fløtegratinerte reker m/ Bourbon
kr. 125,-
Ovnsbakt gravlaks med persillecoulis
kr. 125,-
Vinbergsnegler i hvitløksmør (klassisk)
kr. 135,-
”Patta Negra” spekeskinke og melon
kr. 120,-
Gravet reinsdyr m/ skogsbærrømme
kr. 135,-
Kokt fersk rødbet gratinert m/ Chevre
kr. 100,-
Lun Roquefortterte m/ salat
kr. 100,-
Hovedretter:
Lammefilét m/ løkmarmelade
kr. 325,-
Lammekarbonade m/ vår potetmos
kr. 160,-
Sesongens tapas, 6 sorter
kr. 235,-
Kalvestek m/ sauterte grønnsaker
kr. 280,-
Hjortestek m/ viltsaus og russiske erter
kr. 300,-
Dampet kveite m/ Sauce Hollandaise
kr. 300,-
Desserter:
Sjokoladeterte m/ kirsebær
kr. 100,-
Hjemmelaget iskrem
kr. 100,-
Hjemmelaget karamellpudding
kr. 120,-
Fire oster m/ fikenkompott
kr. 115,-