Ønskeliste til forhåndsbestilt meny:

(Gjerne til 10 gjester eller fler. Gi oss litt tid til å skaffe råvarer.)

  • Forretter:

  • Bakt potet m/ rømme og laksekaviar

    • kr. 140,-
  • Tartar av rakørret m/ potetsaus

    • kr. 170,-
  • Fløtegratinerte reker m/ Bourbon

    • kr. 125,-
  • Ovnsbakt gravlaks med persillecoulis

    • kr. 125,-
  • Vinbergsnegler i hvitløksmør (klassisk)

    • kr. 135,-
  • ”Patta Negra” spekeskinke og melon

    • kr. 120,-
  • Gravet reinsdyr m/ skogsbærrømme

    • kr. 135,-
  • Kokt fersk rødbet gratinert m/ Chevre

    • kr. 100,-
  • Lun Roquefortterte m/ salat

    • kr. 100,-
  • Hovedretter:

  • Lammefilét m/ løkmarmelade

    • kr. 325,-
  • Lammekarbonade m/ vår potetmos

    • kr. 160,-
  • Sesongens tapas, 6 sorter

    • kr. 235,-
  • Kalvestek m/ sauterte grønnsaker

    • kr. 280,-
  • Hjortestek m/ viltsaus og russiske erter

    • kr. 300,-
  • Dampet kveite m/ Sauce Hollandaise

    • kr. 300,-
  • Desserter:

  • Sjokoladeterte m/ kirsebær

    • kr. 100,-
  • Hjemmelaget iskrem

    • kr. 100,-
  • Hjemmelaget karamellpudding

    • kr. 120,-
  • Fire oster m/ fikenkompott

    • kr. 115,-